Can Alevli Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi çağın gerektirdiği anlayışa sahip,aldığı bilgi ve görgüyü kullanabilen,okulun kendisi için neden var olduğunu hisseden,okulunda gelecekteki hayatını kolaylaştıracak her türlü eğitim öğretim ilkelerini sorgulayarak elde eden ,kendi bireysel özelliklerinin farkına varmış,kendiyle barışık, mutlu,başarılı ,araştıran bireyleri yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda bilimsel,çağdaş,evrensel değerleri kabul görmüş ilkeler ışığında her öğrencinin farklılıklarını dikkate alarak ve bu farklılıkları tespit ederek yetenekleri,kapasiteleri ölçüsünde eğitim-öğretim almalarını,ülkelerine, topluma ve ailelerine bağlı, her türlü gelişimi ve değişimi takip eden,kendini buna her zaman hazırlayan birey olarak yetişmeleri için gereken çabayı göstermektir.

Saatler: 06:40 12:30 12:40 18:30
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Servis Bilgisi: Servis Yok
Sportif Etkinlikler: Futbol,futsal,voleybol,dart,masa tenisi, basketbol,bocce,badminton